GITES à la française - Ledande franska Fastighetsmäklare för Gîtes och Bed & Breakfast försäljning och uthyrning

Gites for sale in SW France

 

Gîtes till salu Frankrike

 

Specialist fastighetsförmedling baserade i sydvästra Frankrike

 

GITES for SALE France hemsida Gîtes à la française, en fransk-registrerade Fastighetsbyrå baserad i Toulouse, sydvästra Frankrike.

 

Köpa en Gîte?

Säljer en Gîte?

 

Som namnet anger byrån är specialiserad på transaktioner som innebär att försäljning och inköp av Gîtes (fritidshus), Bed & Breakfast och alla fastigheter som conceiveably skulle kunna användas för turism. Detta inkluderar hotell, campingplatser och kaféer.

 

Förutom att hjälpa köpare att hitta rätt Gîte sina drömmar vi också köra en liten hyra: detta innebär för marknaden hyresfastigheter som har gömts från internationell publik i det förflutna: de är en blandning av by-ägda Gîtes, ut- of-the-way Gîtes och egenskaper som är "till försäljning", men har ännu inte funnit en köpare.

 

Köpa eller sälja en Gîte är inte riktigt som att sälja vilken gammal fastighet: det kräver mer planering och forskning. Både säljare och köpare kommer att hitta mycket information på denna sida.

 

Lägenheter TILL SALU FRANKRIKE drivs av ett team av erfarna linquists och Gîte-ägare som inte bara har spenderat tid att köra (och rengöring!) Gîtes och B & B men som också talar franska och engelska. Deras hjälp är ovärderlig för köpare och säljare när de kommer in på marknaden.

 

Lägenheter TILL SALU FRANKRIKE leds av Simon Oliver BA, jur kand - Jurist och ombud immobilier, som har bott i Frankrike sedan 1980.

 

Gite in Gascony

 

 

Sydvästra Frankrike

Village dans les Pyrenees, SW France


Vad vi gör

1. GITES for SALE köpare finna en lämplig fastighet. Du berättar för oss vad du letar efter .. och vi RÄNNANDE att hitta den.

 

2. GITES for SALE råd leverantörerna om hur man bäst organiserar försäljningen (eller leasing) av sin egendom, och följa dem från början till slut.

 

3. Vi driver ett semesterhus tjänst


Där vi arbetar

 

Gites for Sale är verksamt i hela Sydvästra Frankrike: i Aquitaine, Midi-Pyrénées Rousillon

 


Observera:

 

Gîtes à la française är fastighetsmäklare (Agence Immobilière), som registrerats enligt fransk lag och enligt gällande lagar och förordningar i EU och Frankrike. Det har granskats av det franska justitieministeriet och innehar alla nödvändiga försäkringar.

 

Det ska inte förväxlas med "Finders" eller "house-jakt" tjänster som inte har någon rättslig status, utan finansiell säkerhet och ingen Mäklarens licens.

info@gitesforsale.eu

 

Legal details:

SARL GITES A LA FRANCAISE RCS Toulouse n°: 531 694 925

CARTE IMMOBILIERE HTE GARONNE N° 2197

RESPONSABILITE CIVILE: Assurance : Allianz 41404407

GITES A LA FRANCAISE ne manie pas de fonds. A ce titre, et en conformité de l’article 38 de la loi (n°2010-853) du 23 juillet 2010, elle est disposée de garantie financière

 

GITES FOR SALE FRANCE (Gîtes à la française S.A.R.L.) 17 rue des Roseaux, 31400 Toulouse
Gîtes à la française S.A.R.L. 2011